Kort på Bosse och Melwin

Vi fick så härliga hälsningar från Bosse och Melwin! Det är så roligt att höra hur de växer och utvecklas. Tack för att ni hör av er och berättar!

Här kommer några av de härliga bilder vi fått. Här är två kort på Bosse som Elsa har tagit.  Mycket härliga kort! 🙂

Och här kommer Melwin. Nog syns det att han är en apporterande hund. Så stolt han ser ut! 🙂

Även om de fortfarande är valpiga så börjar de faktiskt se ut som stora hundar nu! Det är inte längre att bara ta dem under armen när man ska ut… Men så är de ju snart ett halvår!Fortsätt att njuta av våren med era gyllene vänner!

Lagtävling och en massa vatten!

Vi har varit på agilitytävling med vårt lag i helgen. Riktigt roligt! Och vad duktiga de är, våra hundar! Lagtävling kan verkligen rekommenderas – speciellt med så härliga lagkamrater som vi har! 🙂 En SM-pinne lyckades vi ta, denna vår första lagtävling. Vi är allt lite stolta!

Wilda fick en massa miljöträning, och hon skötte sig fantastiskt bra. Lungt och tryggt satt hon och tittade på allt som hände. När hon blev trött la hon sig bara i buren och sov. Visst är de söta, våra små tjejer!

Tävlingen var i Askersund, och bara ca 15 min från släktens sommarstuga – perfekt! Den ligger precis vid Vättern och Wilda, som bara sett bäckar och små dammar fick nu uppleva något helt nytt.

Hallå, mamma! Vad gör du?

Hjälp! Hon tänker skaka sig!

Nu ska jag allt ta dig!

Hjälp! Det blev ju djupt!

Det är svårt att förstå att de var så pigga på att bada i morse. Det var ju kallt! Titta på Majas päls – det är is! Hon ruskade på sig flera gånger, för pälsen kändes väl tung. Men istapparna var kvar. Pälsen glittrade otroligt vackert i solen.

Men inte frös de inte. Som de rusade runt! De är synkade, våra tjejer. 🙂

Jag har den, mamma, jag har den!

Bollen är här någonstans, jag vet det!