Grattis Vattenkullen 2 år!

Tänk att två hela år har gått sedan dessa åtta gyllene varelser föddes! 🙂 Nu är de minsann inga småttingar längre. Vår Wilda är faktiskt både högre och tyngre än mamma Maja. Det hade vi aldrig kunnat tänka oss om den minsta valpen i kullen.
 
Nu vill vi säga ett stort GRATTIS till er alla!!!
 
Vi fick ett så härligt mail idag med så fina bilder från Tilda, som bor i Stockholm. Vilken fin tjej hon är! Och vi fick löfte om att lägga upp bilderna på bloggen, så här kommer ett smakprov. Stort tack! 🙂

Och så några bilder på Tildas syster, vår Wilda.

Det känns allt som att systrarna är lite lika. 🙂 Och här en bild på mamma Maja.

Ni som har övriga syskon – skicka gärna kort så lägger vi med glädje upp dem också. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *