Igång igen!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Ett dygn efter att vi fått igång både hemsida och blogg fick det annars så stabila Bredbandsbolaget problem med störningar – i just vårt område! Så i två dygn hade vi inget internet och när det väl var igång hade vår server blivit rätt sur. Tanken var att hemsida och blogg skulle få bo här hemma. Men nu får de bo på hotel! Så nu hoppas vi de fortsätter att vara nöjda. 🙂

Allt blir inte heller som man tänkt sig med valpar. Det har blivit ännu bättre! 🙂 Alla valparna som föddes levde, var friska och pigga. Alla är fortfarande friska och pigga och växer så fint. Maja är en så duktig mamma, och det är gulligt att se hur mysigt hon tycker det är att ha valparna omkring sig. Och inte minst – vi har fått och får ett fantastiskt stöd från Majas uppfödare, Lisa & Håkan. De är helt underbara!!! Tack!!!

Som ni ser, så har valparna redan vuxit massor! Numera håller de värmen bättre, och kan i omgångar ligga lite mer utspritt med sina runda tjocka magar i vädret och sitt ”uff”ande. Så söta!

4 reaktion på “Igång igen!

  1. Oj vad söta!!!! Grattis! 🙂 Det är nästan så jag åker iväg på stört till er!
    Kramar till er alla… hur många är ni där hemma nu egentligen?! Hur många katter har ni? *hjälp* 😛

    • Tack! 🙂 Vi har faktiskt bara Gollum kvar. Och honom kommer det några och tittar på så snart valparna är lite större så vi kan ta emot besök här hemma. Så vi har ”bara” 10 djur här hemma – förutom alla akvariefiskar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *