Valparna växer

Tack för alla trevliga kommentarer! 🙂

Oj, vad snabbt valparna växer! Det känns verkligen som att det händer saker hela tiden.  Förut fick vi övertala Maja att komma och dricka, äta och gå runt kvarteret. Nu har hon börjat lämna dem kortare stunder helt av sig självt. Och det går förstås utmärkt. Valparna sover så snällt medan hon är borta. I vilken ställning som helst. Men nära mamma är förstås mysigast…

Är det så här man ska ligga och sova, mamma?

5 reaktion på “Valparna växer

  1. Oj, hela åtta gulliga valpar! Grattis! Nu har jag sett på varenda bild ni lagt upp (valpar, Majas liv, Maja & Breese och förstås, eftersom jag är jag, katterna). Så bra att jag fick veta om den här sidan, för nu kan jag följa valparna 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *