Valpbesök

Idag fick valparna för första gången hälsa på några andra än oss! Lise-Lotte och Fredrik fick äntligen komma hit och titta på de små liven. Bara fyra veckor kvar tills de får hämta sin lille kille! Vem han är vet vi dock inte än. Deras besök var mycket uppskattat! Och inte så konstigt heller, så trevliga som de är. 🙂

Idag fick de också mat två gånger. Efter en stor portion mat var de riktigt mätta… eller?

Numera står Maja ofta upp när de får mat. Här blev valparna glatt överraskade över att hon stod stilla. Hon hittade ju några smulor som var kvar.

Men sedan blir man väldigt trött…

Får man sova i fred eller? Trots ett stadigt tag i nackskinnet, ryckande och slitande fortsatte syskonet faktiskt att sova. Tänk om man kunde sova så djupt…

Och så har vi fått en bonus! Min (Karins) käre lillebror har kommit på besök och ska stanna en vecka. Det är inte bara jag som tycker det är roligt!

Mmmm…. och så lite längre fram också… Tack!

2 reaktion på “Valpbesök

  1. Nu mår ni bestämt fint allihop när ”lillebror” kom, så det blev fler händer som kunde gosa med valparna. 🙂 Jo, jag visste om det. Han lät mycket glad! Trevlig helg!

  2. Ja vi sken som solar hela kvällen när vi hade vart hos er! Hör av mig snart, för det börjar bli dags för ett nytt besök nu minsann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *