Maja 3 år

Idag fyller vår lilla tjej tre år! Tänk att det redan är tre år sedan vi fick det glada mailet från Håkan och Lisa som berättade att Tikka fått åtta valpar, 6 tikar och 2 hanar. Så glada och förväntansfulla vi blev! För en av de där tjejerna skulle ju bli vår! Och nu, tre år senare, är Maja här hos oss med åtta egna valpar. 🙂

Så här såg hon ut när vi hämtade henne, två månader senare.

Sedan dess har hon hunnit med mycket bus. Det är svårt att låta bli att jämföra med hennes valpar. Detta är Maja när hon är strax över tre månader och leker med ”igelkottsbollen”.

Den var lite läskig, tyckte hon. Men väldigt spännande! Detta är hennes dotter, 5 veckor, som leker med samma leksak och tycker den är lika spännande! 🙂

Nu har vår härliga tjej blivit stor och har själv ett fantastiskt tålamod med sina små busungar.

Ett stort GRATTIS önskar vi dig, Maja!

2 reaktion på “Maja 3 år

  1. Tänk… 3 år! alltså det går så fort att man måste tänka på det under valptiden då de busar(sånt man glömmer sen o säger… nä han/hon var aldrig busig som valp) joda en frisk valp e nyfiken o busig eftersom den måste lära sig – bustiden e så kort så alla ni som köper valp *ta väl vara på valpåret* – GRATTIS säger vi till Maja från syrran Tindra o deras far Higgins:) o björnkramar till er Karin o Mickis som matte o husse – ni är underbara <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *