Avvänjning och uppfostran

Oj vad fort tiden går! I kväll blir valparna sju veckor. Svårt att förstå att några kommer att flytta om drygt en vecka… Det har varit några intensiva dagar. Valparna kräver allt mer,  och behöver mycket tid och nya upplevelser. Och det blir mycket städning…  Vi har också haft många trevliga valpbesök! nu är det bara tre hanvalpar som inte är tingade! Det har varit så roligt att få träffa alla blivande familjer till våra valpar. Det känns så bra med er! 🙂

Maja är jätteduktig med valparna och är inne hos dem rätt mycket – leker med dem, uppfostrar dem och lär dem hundspråk. Hon behandlar dem verkligen som de individer de är. De tuffaste är hon tydligare mot, medan hon är mer tolerant mot de mjukare.

Den här filmen visar morgonritualen. Valparna håller på att avvänjas och Maja tillåter dem inte längre att dia så ofta. Majas första besök på morgonen består av att valparna kastar sig över henne, och hon markerar att det inte är OK. Hon är inte nöjd förrän varje valp respekterar att hon är där inne och att hon även kan ligga inne hos dem utan att de försöker dia.

4 reaktion på “Avvänjning och uppfostran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *