Gott Nytt År!

Detta är första gången vi varit i Linköping över nyår, och det var då våldsamt vad det smällde! Vid 12 var det ett oavbrutet smattrande och det ekade mellan husen. Maja fortsatte bara att sova lugnt under min säng. Det var helt tyst i köket, men när det lät som värst ute smög jag upp för att titta på valparna. De sov som små stockar, lungt utsträckta på köksgolvet. Vilken känsla! Vi säger bara:

TACK Lisa och Håkan på Wintergolds och John på Gleen Mhor för ert väl genomtänkta och metodiska arbete att föra vidare friska och sunda linjer. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och det har gett resultat!

Ja, sova kan de små liven. Men det jag undrar över ibland är sovställningen. Den här tycker jag tar priset.

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla!

3 reaktion på “Gott Nytt År!

  1. Gott nytt år önskar vi från Hong Kong! Vi längtar så efter Dimma!
    Hälsningar från Jeppe Marika Nike och Ville

  2. Samma här, dvs vår lille Bosse la sig precis i fönsterdörren på Esters fötter och somnade. Han struntade helt i ljussken och smällandet i samhället nedanför huset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *