Ännu en valp har flyttat

Idag flyttade ännu en valp, Vårglädjens Sjörök. Han bor nu hos Lise-Lotte och Fredrik här i Linköping.

Nu är det alltså bara tre valpar kvar. Vår egen lilla tjej, Dimma som blir kvar här ca två veckor till och så Uffuff som ännu inte är tingad. Oj vad sugen jag är på att behålla den killen! Inte helt smart, jag vet…

4 reaktion på “Ännu en valp har flyttat

  1. Har tittat på hundar (raser och kennlars hemsidor) i snart två år, och det bränner lite i hjärtat att jag pga ekonomisk osäkerhet har gått miste om den här kullen… Planerar du att para din dam inom två år eller så? Eller det finns ännu inga planer?

    Lycka till med de sista valparna.

  2. Vi har definitivt tänkt göra om detta. 🙂 Vår plan är att det blir om 1-2 år, beroende på när Maja löper och hur vårt liv ser ut. Så välkommen att höra av dig nästa gång.

  3. Sigge anpassar sig fint här och har redan börjat reagera på ”ska vi kissa” och springer då och sätter sig vid ytterdörren. Han var lite ledsen inatt, och väckte mig ganska många gånger för att kika läget, men när han tillslut förstod att jag inte försvann någonstans så sov han till halv 8 imorse 🙂
    Han har dock ingen lycka med att få igång gamlingen än vilket frustrerar honom men han fick ett avlång gosedjur idag som han avreagerat sig på istället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *