Tilda har flyttat

Nu har lilla Tilda fått komma till sin nya familj! Hon kommer att bo uppe i Stockholm hos Jeppe, Marika, Nike och Ville, och så förstås den söta hunden Malva och hennes kattkompis.

Trots att hennes blivande hundkompis Malva fått ett inte alltför vänligt mottagande av Maja (som tyckte att det var hon som bestämde trots att hon är två år yngre än Malva…) var hon oerhört försiktig och vänlig mot Tilda. Och Tilda var minst sagt nyfiken!

När det var dags att gå följde Tilda med sin nya familj som om hon aldrig gjort något annat! Det var en syn att se den lilla familjen gå iväg. 🙂 Nu önskar vi också er allt gott med er nya familjemedlem!

2 reaktion på “Tilda har flyttat

 1. Hej Karin och Mickis! Tilda följde verkligen med oss som det mest självklara i världen och lika självklart har det fortsatt vara!
  Den 28 februari är vi alla i Sälen så vi missar tråkigt nog även denna valpträff.
  Hälsa hundfamiljen!
  Marika

  • Så roligt att höra! 🙂
   Tråkigt att ni inte kan vara med på valpträffen, men så är det ibland. Hör gärna av er om det är något ni undrar över. Och skicka gärna en bild på Tilda den helgen valpträffen är, som vi kan lägga upp på bloggen tillsammans med bilder vi tar då. Vore kul att ha kort på alla när de är lika gamla. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *