Bara en valp kvar hemma hos oss

Igår flyttade den sista valpen, Vårglädjens Skyfall, eller Uffuff som vi kallat honom. (Sista som ska flytta, alltså. För vår egen Wilda är förstås kvar!) Han bor nu inte så långt från sin bror Bode, alltså i trakterna kring Omberg, hos Cathrine, Sören, Olivia och Wille.

Vi kan inte låta bli att säga det igen: Vi är så glada för våra valpköpare! Återigen kan vi bara konstatera att det känns så bra! Lille Uffepuffen har kommit till en helmysig familj, och vi är övertygade om att han kommer att trivas. Vi önskar er allt gott!

Det är dock med lite blandade känslor… För vilken kille han är! Han stannade lite för länge… man hinner ju liksom fästa sig vid en så go kille lite för mycket… Samtidigt är vi bara så glada för att även han har fått ett hem – och ett så bra hem! Nu kan vi också själva fokusera helt på Wilda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *