Besök hos syster Wilma i Värmland

I slutet av förra veckan var jag, Karin, och hundarna på besök hos Wildas syster Wilma i Värmland. Jag har inte sett Wilma sedan hon var åtta veckor, och var mycket nyfiken. Vilken otroligt söt tjej!  Wilda är min, och är därför enligt min opartiska åsikt bäst. Men, förlåt Wilda, Wilma är faktiskt i mina ögon sötare! Kanske är det för att hon i utseendet liknar Maja så mycket… Jag föll i allafall fullständigt för Wilma. En sådan mjuk (både utanpå och inuti!)  och go tjej!

Lasse, Wilmas husse, tog en massa fina kort. Här ligger de två systrarna, Wilda till höger. I början tyckte jag de var så olika. Tills jag började ta fel på dem… Nog syns det att de är systrar alltid! 🙂

De hade riktig kul!

Wilda fick också lära sig vad en mops är. Mopsen Kira är ”lillasyster” till Wilma. En rätt kul prick, tyckte Wilda!  

Mopsen kan boxas! 

Efter att Kira sprungit efter Wilda hur länge som helst och försökt att få tag i hennes svans, och lyckats ibland, tyckte Wilda att det var ”pay-back time”.

Hallå, sa Wilma, du glömmer väl inte bort mig!

Dygnet avslutades med en härlig tur till sjön. Kolla in Wildas simstil. Så gjorde Maja också i början innan hon lärde sig att simma lugnt. Men Wilda utnyttjar det och leker med och försöker fånga vattendropparna i luften…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *