Lite filmer från Gotland

Här ser man lite av cirkusen i trädgården med fem hundar. 🙂

Wilda (7,5 månader) och Lara (4 månaders kelpie) hade också fantastiskt roligt tillsammans.

Och så söndagens tävling. Först ut är Karin & Maja på agilityloppet. Det kändes jättebra största delen av tiden, men en vägran blev det – ser ni varför? Just precis. Maja gör helt rätt. Det är jag som visar fel. Tittar man noga ser man att jag vinklar upp kroppen mot Maja och visar med höger istället för vänster hand. Det betyder att Maja ska svänga in före hindret, vilket hon också gör. Duktiga tjej!

Sedan körde Mickis hopploppet och det ser riktigt fint ut ända tills precis på slutet där de tyvärr råkar diska sig. Mickis är lite otydlig och Maja gör faktiskt, återigen, det som han visar. Fast det var ju inte vad han ville visa…

Av det kan vi återigen konstatera att det är Mickis och jag som behöver träna mest. 🙂 Men roligt var det och vi är nöjda med vår debut i klass 2.

2 reaktion på “Lite filmer från Gotland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *